edge

De tulpen zijn aardig vroeg dit jaar, er staan al verschillende velden mooi in bloei! Daarom plan ik komende vrijdagochtend de eerste minisessies in de tulpen :). Het lijkt prachtig weer te worden, dus kan niet beter. Mogelijk plan ik er ook nog een paar op 25 & 26 april, maar dat hangt nog even van een baby'tje in mijn planning af.

Info over de minisessie:
- kosten bedragen 50 euro.
- de sessies zijn bedoeld voor kinderen & gezinnen (dus geen groepen)
- de sessie duurt ongeveer 20 minuten (10 minuten tijd voor wisseling).
- je krijgt 3 digitale foto's bewerkt in hoge resolutie, verstuurd via WeTransfer (te kiezen uit een selectie van 10-15 foto's die je kunt zien in een online beveiligde galerij)
- extra foto's zijn bij te bestellen voor 10 euro p.st. (normaal 15 euro)
- de foto's worden gemaakt in de omgeving van Creil
- betaling gepast tijdens de fotosessie of via overboeking na ontvangst van de factuur. De factuur verstuur ik na de definitieve keuze. De grote bestanden ontvang je, zodra de betaling ontvangen is.

De tijden van de minisessies:

Vrijdag 19 april 2019 - Tulpenveld bij Creil, Noordoostpolder
9.00 uur -
9.30 uur -
10.00 uur -

De voorspellingen lijken nu goed, maar bij regen kan de minisessie helaas niet doorgaan. Natuurlijk zal ik kijken naar een mogelijkheid in de week daarna, maar hier kan ik geen garantie op geven.

Reserveringen gaan op volgorde van reactie. Je hoort zo spoedig mogelijk van mij of je een plekje hebt en of de gewenste tijd lukt. VOL=VOL! Misschien tot vrijdag!
© 2018 Geke de Groot-Willems Contact