Zwangerschapsfotoshoot

Duur fotoshoot: ongeveer 1 uur

De beste periode voor zwangerschapsfotografie is rond de 34e-35e week. Je buik is dan mooi rond en je voelt je vaak nog goed.

Misschien heb je zelf ideeën hoe je op de foto zou willen, of heb je foto’s gezien die je erg aanspreken. Geef dit aan, dan kan ik altijd kijken wat mogelijk is. Tegenwoordig maak ik vooral zwangerschapsfoto’s op buitenlocaties, zoals bij de IJsselmeerdijk, in het bos of bij de Wellerwaard. Binnenkort heb ik ook weer mogelijkheden in mijn nieuwe studioruimte.

Kledingadvies:

Sinds kort heb ik een aantal speciale zwangerschapsjurken van Mii Estilo in mijn collectie, het is mogelijk hier in zwangerschapsfoto's te laten maken. Natuurlijk is eigen kleding of een combinatie hiervan ook mogelijk.

Het is belangrijk kleding te dragen, waar je jezelf lekker in voelt. Neem evt. extra setjes mee om te kunnen variëren. Als je je buik onbedekt op de foto wilt, dan is het belangrijk dat je voor de shoot geen strakke of knellende kleding draagt. Dit kan afdrukken geven op de huid. Ook heb ik een aantal speciale zwangerschapsjurken, speciaal voor een zwangerschaps-fotosessie, mocht je graag hierin gefotografeerd willen worden, geef dit dan aan.

In het geval van studiofoto's: Mocht je graag een silhouette foto willen hebben, dan kan het handig zijn om een zwarte bh en slip/legging te dragen. Meestal zet ik in de studio de witte achtergrond klaar, omdat dit met belichting wat meer werk is. Daarna maak ik vaak ook nog wat foto’s met een andere achtergrond (meestal zwart). Mocht je niet van wit houden, geef dit dan even aan.

Mogelijk gebruik ik enkele foto’s voor mijn website of de Facebook pagina, er wordt dan wel een watermerk overheen geplaatst, zodat de foto niet gebruikt kan worden door anderen. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, kun je dat van tevoren aangeven.
© 2018 Geke de Groot-Willems Contact