Kinderfotoshoot

Duur: Maximaal 1 uur, maar meestal iets korter

Het is altijd leuk om wat mooie foto’s van je kind of kinderen te laten maken. Gewoon zomaar als mooie herinnering voor later, of voor een speciale gelegenheid. Zoals een bijvoorbeeld een verjaardagscadeau voor opa en oma, of natuurlijk voor het verjaardagskaartje. Voor dit soort gelegenheden heb ik eventueel verschillende kleuren achtergrondjes, accessoires en heliumballonnen op voorraad, die eventueel als decoratie kunnen dienen.

De foto’s kunnen buiten gemaakt worden, of binnen in de studio. In de studio komt de plek waar de kinderen zitten, staan of spelen wat preciezer voor een goede foto. Terwijl buiten gemakkelijker actie vast te leggen is. Het resultaat van de foto’s is bij kinderen natuurlijk veel minder goed te voorspellen, dan bij volwassenen. Vooral tussen de 1 en ongeveer 3 jaar kan een erg lastige leeftijd zijn. Dat verschilt natuurlijk per kind en of ze er zin in hebben of niet . Maar ik doe mijn uiterste best om er iets moois van te maken.

Bij jonge kinderen geef ik ze bij binnenkomst meestal niet meteen veel aandacht, maar praat ik vaak eerst met de ouders. Vaak helpt dit om ze goed te laten wennen, anders kunnen ze overdonderd worden door de nieuwe situatie.

Kledingadvies:
Het is vaak wel leuk als de kleding op elkaar is afgestemd. Mogelijk kun je hier wat inspiratie vinden.

Mogelijk gebruik ik enkele foto’s voor mijn website of Facebook pagina, er wordt dan wel een watermerk overheen geplaatst, zodat de foto niet gebruikt kan worden door anderen. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, kun je dat van tevoren aangeven.
© 2018 Geke de Groot-Willems Contact