Zwangerschap

Even Pauze

gfw-20190602-81-SITE

Ivm gezondheidsredenen neem ik op het moment geen nieuwe opdrachten aan. Graag wil ik al mijn tijd en energie op het moment gebruiken om beter te worden en te genieten van mijn gezin.

Ik hoop na de zomer mijn werkzaamheden weer te kunnen oppakken, maar dat laat ik dan zeker weten… Zoals het nu lijkt doe ik deze zomer geen minisessies in het graag en zal ik jammergenoeg geen foto's maken op het Luierfestival. Ik hoop dat ik de leuke ideeën die ik daarvoor had, volgend jaar daar mag gaan uitvoeren :).

Mocht je nu toch graag in deze periode een fotosessie willen plannen, dan heb ik verschillende lieve collega's in de buurt die dit mogelijk voor jullie kunnen doen.

Newbornfotografie (geposeerd): Alette Holman, Janneke vd Berg
Newbornfotografie (lifestyle, reportage): Marjolein Bouma Fotografie, Moments in Life
Zwangerschapsfotografie: Marjolein Bouma Fotografie, Janine Lok Fotografie
Kinderen & Gezinnen: Mariska Scholtens, Marjolein Bouma Fotografie, Janine Lok Fotografie, Alette Holman, Sweet Seasons Fotografie

Ik ben vast nog wat nemen vergeten te noemen…

Liefs Geke

Jaaroverzicht 2018

2018collageSITE

Wauw!! Wat een fantastisch foto-jaar is het dit jaar weer geweest! Het eerste echte jaar in mijn studio :). Het is natuurlijk altijd afwachten hoe dat allemaal gaat en vooral ook of mensen voor newbornfoto's echt naar mijn studio komen. En tot mijn verbazing heb ik alle newbornfoto's dit jaar in mijn studio gemaakt, dat had ik begin dit jaar echt niet verwacht. Daarnaast natuurlijk verschillende zwangerschapsfotosessies, begin dit jaar veel buiten en nu aan het eind van het jaar best een aantal in de studio. Verschillende kindjes die de studio hebben veranderd in een grote chaos. De ene met de taart, de andere kreeg de hele inhoud van het badje eruit gespetterd na de cakesmash ;). Ook heb ik nog verschillende minisessies gedaan, in de tulpen, in het graan, in de herfst en natuurlijk bij het Luierfestival afgelopen zomer.

Al met al weer een mooie, kleurig overzicht. Op naar het volgende jaar met al weer wat newbornsessies in de planning, de laatste paar maanden van mijn daglichtfotografie opleiding bij Willie Kers en heel veel nieuwe ideeën. Soms is het lastig dat er niet meer dagen of uren in een week zitten. Tot volgend jaar allemaal! Liefs Geke

December 2020
November 2020
September 2020
August 2020
May 2020
December 2019
June 2019
March 2019
January 2019
December 2018

Deze website gebruikt cookies
om er voor te zorgen dat hij voor de bezoeker beter werkt.

Blog