Verjaardag

Jaaroverzicht 2020

2020Tekst

Wat een raar jaar was dit! Zelf ben ik even wat minder aan het fotograferen, uiteindelijk een paar fotosessies gedaan dit jaar. Maar ook als dat niet zo geweest was, heeft Corona dit jaar aardig in zijn greep. Steeds bedenken, wat kan wel, wat niet en hoe dan? Veranderen van richtlijnen. Het heeft dit jaar voor iedereen aardig bepaald volgens mij. Toch even een collage van de foto's van dit jaar. En bij deze wil ik iedereen een heel goed, gezond & normaal 2021 toewensen!! Liefs Geke

Cakesmash Naomi

CakesmashNaomiTekstSITE

Wat een geweldige cakesmash was dit!! Soms reageren kinderen heel anders dan ouders verwachten, maar bij Naomi was dat niet zo. Ze vond de taart interessant en heeft lekker zitten smeren en proeven. Dat leverde een heleboel leuke foto's op! Ook het badje was een groot succes. Er lag meer water naast het badje, dan er uiteindelijk nog in zat, haha! Gelukkig kan alles overal tegen en was de boel achteraf zo weer schoon.

De kleuren was weer even een leuke nieuwe combi. Beetje blauw, gecombineerd met geel en roze. Lekker vrolijk en met die kleuren kwamen de blauwe ogen van Naomi ook erg mooi uit! De taart was ook weer geweldig bijpassend gemaakt door Wilma Olivier van Er is Taart in Emmeloord, op deze foto is dat niet meer helemaal goed te zien. Zie hier voor de iets minder kapotte versie. Veel plezier met de foto's, de usb en het harmonica boekje zijn inmiddels bij jullie, misschien tot ziens! Groetjes Geke

Thijs 1 jaar

Thijs1jrSite

Jullie hebben nog wat collages en blogjes van mij tegoed zie ik ;). Ondanks dat het een heel erg raar jaar was, heb ik wel wat korte fotosessies gedaan. Dit was er eentje van, een verjaardagssessie (kan ook zonder taart). Thijs mocht ter ere van zijn eerste verjaardag op de foto met ballonnen en vlaggetjes. Zijn moeder had al aangegeven dat hij erg actief en ondernemend was, en dat was ook zeker zo. Ik moest snel zijn om een foto te kunnen maken, waarbij hij nog op de achtergrond zat of kroop, haha :). Deze onderste was ook echt een toevalstreffer, want een tel later was hij weg.

Ook de ballonnen en de bellenblaas waren leuk. De ballonnen gingen wild heen en weer, dus lekker veel actie. De bellenblaas zorgde voor een beetje concentratie. Op een gegeven moment had Thijs ontdekt dat er steeds trekkers voorbij reden, dus was zijn doel om zo snel mogelijk weer naar het raam te kruipen. Was dus even wat inspanning, als moeder hoef je daarna niet meer te sporten, steeds de kleine terugtillen is al een hele work-out op zich ;). Gelukkig zaten er veel leuke foto's bij, waarop ook te zien is hoe ondernemend Thijs is.

Jaaroverzicht 2019

2019collagekopieSITE

Hoi allemaal,

bij deze dan mijn jaaroverzicht van afgelopen jaar. Ik heb prachtige foto's mogen maken van een paar pasgeboren baby's, verschillende cakesmash fotosessies en kinderen in tulpenvelden. Iets minder foto's dan vorig jaar zoals jullie wel zien, wat natuurlijk twee redenen heeft. Ten eerste geeft niet iedereen toestemming om foto's online te plaatsen. Ten tweede ben ik natuurlijk vanaf afgelopen zomer even helemaal gestopt met alles.

Gelukkig gaat alles heel langzamerhand een stukje beter gelukkig. Ik ben er nog niet, maar ik ga wel kijken of ik af en toe in de vorm van een korte minisessie weer wat foto's kan gaan maken voor jullie. Daarbij kan het natuurlijk best voorkomen dat ik helaas vaak nee moet zeggen of niet heel flexibel kan zijn in de planning, omdat ik hier voor mijzelf echt goed mijn grenzen moet bewaken en me niet in allerlei bochten kan werken om het iedereen naar zijn zin te maken ;)… Alvast sorry daarvoor… Als ik af en toe een minisessie inplan, dan zal dit vooral op de vrijdagmiddag zijn. Mocht je dit graag een keer willen, mag je me hierover altijd even een mailtje sturen.

Ik hoop dat 2020 een mooi jaar gaat worden, waarin alles geleidelijk verder vooruit gaat en ik weer mooie en bijzondere foto's mag gaan maken. Misschien zie ik jullie dan! Liefs Geke

Even Pauze

gfw-20190602-81-SITE

Ivm gezondheidsredenen neem ik op het moment geen nieuwe opdrachten aan. Graag wil ik al mijn tijd en energie op het moment gebruiken om beter te worden en te genieten van mijn gezin.

Ik hoop na de zomer mijn werkzaamheden weer te kunnen oppakken, maar dat laat ik dan zeker weten… Zoals het nu lijkt doe ik deze zomer geen minisessies in het graag en zal ik jammergenoeg geen foto's maken op het Luierfestival. Ik hoop dat ik de leuke ideeën die ik daarvoor had, volgend jaar daar mag gaan uitvoeren :).

Mocht je nu toch graag in deze periode een fotosessie willen plannen, dan heb ik verschillende lieve collega's in de buurt die dit mogelijk voor jullie kunnen doen.

Newbornfotografie (geposeerd): Alette Holman, Janneke vd Berg
Newbornfotografie (lifestyle, reportage): Marjolein Bouma Fotografie, Moments in Life
Zwangerschapsfotografie: Marjolein Bouma Fotografie, Janine Lok Fotografie
Kinderen & Gezinnen: Mariska Scholtens, Marjolein Bouma Fotografie, Janine Lok Fotografie, Alette Holman, Sweet Seasons Fotografie

Ik ben vast nog wat nemen vergeten te noemen…

Liefs Geke

Cakesmash Venice

VeniceSITE

Hier de collage van de Cakesmash fotosessie van Venice. Wat een geweldig, gezellig meisje! Ze ging eerst even om zich heen kijken, even aan de taart voelen, even proeven. De smaak moest een beetje wennen, de meeste kindjes van bijna 1 jaar kennen die smaak nog niet erg goed, met een beetje hulp van mama ging ze na een tijdje toch wat aan het smeren en wat hapjes eten. Na een beetje smeren, waren ineens de ballonnen nog een stukje interessanter dan de taart. Ook kon ze al alle kanten op kruipen, dus mama mocht haar regelmatig terugzetten op de achtergrond. Ook mama haar kleren waren niet helemaal schoon gebleven hierdoor… oeps! Kan gebeuren, misschien nog even bij mijn info zetten, want dat stond er nog niet in ;).

Toen ze na een tijdje was uitgekeken op de taart, even de rommel wat opgeruimd en het badje gevuld. In bad kon ze nog even heerlijk spelen en spetteren. Dit levert vaak ook hele leuke plaatjes op, dus ook altijd erg leuk om te doen na de taartfoto's. Vervolgens kon Venice weer heerlijk schoon mee naar huis. Heel veel plezier met de gezellige foto's!! Liefs Geke

Jaaroverzicht 2018

2018collageSITE

Wauw!! Wat een fantastisch foto-jaar is het dit jaar weer geweest! Het eerste echte jaar in mijn studio :). Het is natuurlijk altijd afwachten hoe dat allemaal gaat en vooral ook of mensen voor newbornfoto's echt naar mijn studio komen. En tot mijn verbazing heb ik alle newbornfoto's dit jaar in mijn studio gemaakt, dat had ik begin dit jaar echt niet verwacht. Daarnaast natuurlijk verschillende zwangerschapsfotosessies, begin dit jaar veel buiten en nu aan het eind van het jaar best een aantal in de studio. Verschillende kindjes die de studio hebben veranderd in een grote chaos. De ene met de taart, de andere kreeg de hele inhoud van het badje eruit gespetterd na de cakesmash ;). Ook heb ik nog verschillende minisessies gedaan, in de tulpen, in het graan, in de herfst en natuurlijk bij het Luierfestival afgelopen zomer.

Al met al weer een mooie, kleurig overzicht. Op naar het volgende jaar met al weer wat newbornsessies in de planning, de laatste paar maanden van mijn daglichtfotografie opleiding bij Willie Kers en heel veel nieuwe ideeën. Soms is het lastig dat er niet meer dagen of uren in een week zitten. Tot volgend jaar allemaal! Liefs Geke

December 2020
November 2020
September 2020
August 2020
May 2020
December 2019
June 2019
March 2019
January 2019
December 2018

Deze website gebruikt cookies
om er voor te zorgen dat hij voor de bezoeker beter werkt.

Blog