Julia & Charlie

JuliaCharlieSite

Hier dan de collage van Julia & Charlie. In augustus had ik Julia ook al op de foto gezet tijdens de minisessies op de dijk, toen Charlie nog in de buik zat. Nu inmiddels iets groter en grote zus geworden. Voor de foto's had ik in overleg de roze achtergrond klaargezet en eerst wat foto's van Julia gemaakt in haar mooie Unicorn-jurkje met haar stokpaardjes, zie hier. Vervolgens omgekleed helemaal in het roze en wat foto's samen met haar zusje. Eerst samen op een kussen, daarna op schoot op de grond, naast de kleurige paddestoel die ze zelf hadden meegebracht. Natuurlijk ook nog even met mama op de foto en tot slot Charlie nog even alleen liggend op een wollig kleedje en trotse zus er ook nog even bij.

De dames deden het supergoed en het is een hele mooie selectie met foto's geworden, die inmiddels al bezorgd zijn. De mini-albums komen er binnenkort ook aan :). Veel plezier ermee alvast en tot ziens! Liefs Geke
Comments

Newborn Sophie

SophieSite

Hier dan het blogje van het prachtige meisje Sophie. De eerste newborn waar ik dit jaar foto's gemaakt heb. Eind december had ik al met haar moeder in de kas gekeken, om daar tussen de rozen en orchideeën zwangerschapsfoto's te maken in een mooie jurk. Maar een dag later werd zij opgenomen in het ziekenhuis en is Sophie een kleine maand eerder dan gepland geboren, vlak voor kerst. De eerste dagen hebben zij in het ziekenhuis doorgebracht, maar ze deed het zo goed dat ze al snel richting huis mochten. Toen hebben we een afspraak voor newbornfoto's gemaakt, het had ook nog wel iets later gekund, omdat Sophie natuurlijk wat te vroeg was. Maar omdat ze ook foto's voor de uitnodigingen van het kraamfeest nodig hadden, ben ik begin januari langs geweest.

Toen ik daar kwam, was het al lekker warm. Er waren twee goede plekken bij een raam, waar ik spulletjes heb klaargezet. Het was wel een erg grijze en druilerige dag. Januari is meestal niet een periode met veel licht, dus dat is soms wel even behelpen, maar goed gelukt :). Eerst was Sophie erg wakker, vaak maak ik eerst wat foto's liggend op de rug, hier was dat in een rieten schaal met roze. Al snel begon ze om zich heen te zoeken en had ze honger. Dus even wat gedronken. Vervolgens wat foto's op de lichte achtergrond, toen viel ze in slaap. Ook maak ik vaak wat detailfoto's van lipjes, wimpertjes, vingertjes en teentjes. Een foto van het kaartje heb ik al gezien, hij is prachtig geworden! Het album en de harmonicaboekjes komen binnenkort jullie kant op. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst en misschien tot ziens in de toekomst! Groetjes Geke
Comments

Jaaroverzicht 2017

2017Jaaroverzicht

Wat een geweldig jaar was 2017!! Na een kleine time-out ben ik begin dit jaar weer begonnen met het inplannen van fotosessies en meteen in februari stonden de eerste newbornsessies alweer gepland. Terwijl de jaren hiervoor dit een rustigere periode was, liep het dit jaar over het hele jaar goed door. Steeds meer mensen weten mij hiervoor te vinden. De meeste mensen komen via via bij mij, door goede ervaring van anderen. Door mijn planning heb ik per maand beperkt plaats om newborns te plannen, helaas heb ik hierdoor ook mensen moeten teleurstellen. Ik plan op uitgerekende datum en wil natuurlijk wel kunnen beloven dat ik ook echt langs kan komen. Dus lijkt het je wat om newbornfoto's te laten maken, reserveer dan op tijd een plekje op basis van uitgerekende datum. Op het moment maak ik deze foto's nog bij de mensen aan huis, maar in de loop van 2018 heb ik ook mogelijkheden om deze foto's in mijn studio te maken. Deze is hier speciaal op ingericht, de lichtomstandigheden zijn hier ideaal en de voorzieningen voor moeder & kind zijn hier ook goed voor elkaar.

Dus 2018 gaat een jaar van veranderingen worden en het inrichten en klaarmaken van mijn studioruimte. Hier kan ik ook beter mooie wandproducten en fotoalbums aan jullie laten zien. En mogelijk komen er in de toekomst ook wat minisessies in de studio, omdat deze ruimte zich hiervoor ook meer leent… Dus houdt mijn pagina in de gaten voor updates! Een hele fijne jaarwisseling iedereen en hoop jullie in 2018 te ontmoeten :). Liefs Geke
Comments

Valerie & Jasmijn

ValerieJasmijnSite

Vlak voor kerst, dus nog in 2017, kwamen deze twee mooie dames met hun moeder naar mijn nieuwe studio. In september 2016 heb ik newbornfoto's van Jasmijn mogen maken, wat zijn beide meiden nu al weer groot geworden!! Voor de fotosessie had ik na overleg een grijze en een roze achtergrond klaar gezet. De eerste paar foto's van de meiden samen heb ik met een eigen outfit aan op de grijze achtergrond gemaakt, ook van de meiden afzonderlijk natuurlijk. Daarna even omkleden in mooie jurkjes, die ik in mijn studio heb hangen. Valerie had zelf een hele mooie haarband bij, die er perfect bij paste. Haar kleine zusje was eigenlijk al een beetje klaar met foto's maken, ze werd wat moe en had veel zin om wat te eten. Dus de gezamelijke foto's op de roze achtergrond zijn vooral met rozijntjes of crackers ;). Maar zijn er niet minder leuk op geworden. Het is vaak ook wel leuk als er iets gebeurt op de foto. Valerie was nu echt alweer een heel stuk ouder dan anderhalf jaar geleden en al een echt fotomodel :).

Een foto van de meiden samen was bedoeld voor oma, die kort daarna haar 60e verjaardag vierde, dus daar staat vast al een mooie foto in de kamer! Binnenkort komt ook het boekje jullie kant op. Misschien weer tot ziens in de toekomst!! Groetjes Geke
Comments

Djurre & Ynte

gfw-20171215-45WEB

Het blogje van de allereerste fotosessie in mijn nieuwe studio. De week ervoor was de ruimte opgeleverd, maar eigenlijk nog niet helemaal klaar. De verwarming was er helaas nog niet. Maar met kacheltjes is het gelukt om de ruimte van tevoren goed op te warmen, zodat ik hier toch de foto's van Ynte van 4 maanden en zijn grote broer Djurre van 2 kon maken. En wat heerlijk die ruimte en prachtig licht!

Djurre had ik bijna 2 jaar geleden al eerder op de foto gezet, toen hij dezelfde leeftijd had als Ynte nu, erg leuk om te zien hoe groot hij nu geworden is en hoe zijn broertje wel op hem lijkt, maar ook weer een heel eigen gezichtje heeft, zie hier nog de foto van Djurre destijds. De jongens deden het heel goed. Djurre had niet zo heel veel zin om op de foto te gaan, maar dat gebeurt wel vaker op die leeftijd ;). Uiteindelijk toch gelukt om een paar fotootjes van de jongens samen te maken en ook nog wat foto's van Djurre alleen, terwijl hij met zijn favoriete speelgoed, zijn houten trein speelt.

Heel veel plezier met jullie foto's en misschien weer tot een volgende keer!! Groetjes Geke

Comments